Ontdek schuttingbouw in omgeving Helmond

Kwaliteit staat voorop
Persoonlijk montage advies
Goede prijs-kwaliteitverhouding

Schutting Expert uit Helmond is gespecialiseerd in schuttingbouw voor verschillende opdrachtgevers. Of je nu een schutting wilt laten plaatsen voor je achtertuin of op zoek bent naar een leverancier voor een groot project: wij maken het mogelijk! Schutting Expert is een professionele onderneming, gedreven door een enthousiast team. Sinds 2007 bouwen wij al de meest uiteenlopende schuttingen.

Ruime kennis en ervaring op het gebied van schuttingbouw

Wij hebben al vele grote projecten succesvol uitgevoerd. Hierdoor hebben we veel kennis en ervaring en helpen we je graag met het realiseren van een mooie, veilige en stevige omheining. Dit kan bijvoorbeeld een omheining zijn voor een bedrijfsterrein, (nieuwbouw)wijk, schoolplein, overheidsinstelling, sportcomplex of privéterrein. Geef je wensen door en ons vakkundige team maakt het mogelijk! Bij ons heb je de keuze uit de volgende schuttingsystemen:

  • Houten schuttingen
  • Beton schuttingen
  • Hout beton schuttingen

Al onze schuttingen zijn sterk, duurzaam en onderhoudsvrij. Bovendien dienen onze kwalitatieve schuttingen ook als geluidsscherm. Ben je op zoek naar een hoge schutting? Ook dan zijn wij je graag van dienst. Wij plaatsen schuttingen tot wel 300 centimeter.

Hebt u interesse in een schutting?

Huur ons in voor meer dan alleen schuttingbouw

Naast schuttingbouw, kun je voor meer diensten bij ons terecht in Helmond. Zo hebben wij ook veel ervaring met het repareren van schuttingen en poorten, bijvoorbeeld als gevolg van stormschade. Wanneer je zelf handig bent, is het uiteraard ook mogelijk om enkel een schutting of poort bij ons te kopen en deze zelf te plaatsen. Als schutting specialist staan wij altijd voor je klaar om je verder te helpen met deskundig advies. Stuur een e-mail naar info@schuttingexpert.nl of vraag direct een offerte aan.