Blokhutprofiel schutting

Kwaliteit staat voorop
Persoonlijk montage advies
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Home » Schuttingen » Blokhutprofiel schutting

Een Blokhutprofiel schutting biedt optimale privacy in uw tuin. De combinatie van Betonnen palen met een betonnen plaat zorgt voor de stabiliteit en duurzaamheid van de schutting. Terwijl de houten blokhutprofielen een natuurlijke en warme uitstraling bieden. Doordat de blokhutprofielen een tand & groef verbinding hebben, is optimale privacy gegarandeerd. Binnen ons assortiment aan Blokhutprofiel schuttingen hebben wij verschillende mogelijkheden wanneer het gaat om houtsoort en uitvoeringen. Zo hebben wij Vuren, Douglas en Nobifix als houtsoorten. Recentelijk is daar ons Douglas Rhombus profiel aan toegevoegd. Deze Rhombus profielen zijn leverbaar in een Double en in een Triple variant. Deze geven net wat meer uitstraling aan de tuin en hebben als bijkomend voordeel, dat deze in zowel een blanke als in een geïmpregneerde uitvoering leverbaar zijn Een Blokhutprofiel schutting maakt een tuin of een ander erfgoed helemaal af.  Ontdek daarom snel de vele mogelijkheden van een exclusieve hout beton schutting bij Schutting Expert in Helmond.

Wij maken een blokhutprofiel schutting geheel naar jouw wens

Een Blokhutprofiel schutting vraagt om maatwerk. De panelen zijn ca. 220 cm. breed welke geplaatst worden tussen betonnen palen van 10×10 cm. Op locatie aangekomen zal in de praktijk een paneel ingekort moeten worden om op de benodigde afmeting uit te kunnen komen. Een Blokhutprofiel schutting betekent een combinatie van houten schermen en stevige betonplaten en -palen waarbij je genoeg keuze hebt om de schutting een luxe uitstraling te geven. Kies bijvoorbeeld voor de natuurlijke uitstraling van douglas, rhombus, vuren hout of  Nobifix. Voor de beton onderdelen heb je de keuze uit de volgende kleuren: witgrijs, stampbetongrijs, taupe en antraciet. En dat is niet alles. Nadat je het type scherm en de betonkleur hebt gekozen, zijn er allerlei mogelijkheden om de schutting tot in detail af te werken. Zo kunt u een kant en klare haag tussen de schutting laten plaatsen om een lange zijde te onderbreken. Ook is het mogelijk om een Gaaspaneel of een steenkorf te gebruiken om een uniek element aan uw schutting toe te kunnen voegen. De hoogte van de schutting is ongeveer 195 á 200 centimeter boven het maaiveld. Wanneer je een hout beton schutting samenstelt bij ons in Helmond, ben je zeker van kwaliteit!

Hebt u interesse in een blokhutprofiel schutting ?

Nobifix, Douglas en Vuren Blokhutprofiel schuttingen.

Douglas Rhombus Blokhutprofiel schuttingen.

Blokhutprofielschutting Nobifix

Nobifix Blokhutprofiel schuttingen.

Vuren Blokhutprofiel schuttingen.

Ontvang deskundig advies of vraag een offerte aan

Onze specialisten hebben weten precies hoe ze een schutting een luxe uitstraling kunnen geven. Geef de wensen van jouw project daarom aan ons door en wij voorzien je van uitgebreid advies. Bovendien zijn wij ook expert in schuttingbouw. Het plaatsen van een schutting kun je dus gerust aan ons overlaten. Stuur een e-mail naar info@schuttingexpert.nl of vraag een offerte aan. Dankzij onze jarenlange ervaring ben je verzekerd van een excellent eindresultaat!