Betonnen schutting

Kwaliteit staat voorop
Persoonlijk montage advies
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Home » Schuttingen » Betonnen schutting

Als het gaat om schuttingen voor je bedrijfsperceel of tuin, zijn er vele opties om uit te kiezen. Maar een betonnen schutting springt eruit vanwege zijn unieke kenmerken en voordelen. In tegenstelling tot een houten schutting bestaat een betonnen schutting uit betonnen panelen en palen die ultieme duurzaamheid en sterkte bieden. Zonder het onderhoud wat bij een haag of houten tuinafscheiding benodigd is. Bovendien zijn betonnen schuttingen verkrijgbaar in een diverse reeks kleuren, ontwerpen en afwerkingen, waardoor je de schutting kunt aanpassen aan je eigen stijlvoorkeuren.

Schutting Expert, gevestigd in Helmond, biedt een assortiment exclusieve betonnen schuttingopties aan. Met hun flexibele en aanpasbare diensten kun je verschillende paneelkleuren en ontwerpen combineren om de perfecte schutting voor je buitenruimte te creëren. Van wit, grijs, taupe tot antraciet bieden ze een reeks betonnen componenten om uit te kiezen. Onze betonnen schuttingen variëren van 72 cm. tot 324 cm. in hoogte, wat ideaal is voor geluidsisolatie en privacy. Een ander groot voordeel is dat er meestal geen vergunning nodig is voor schuttingen tot 200 cm. in hoogte.

Als je onze indrukwekkende betonnen schuttingopties van dichtbij wilt bekijken, boek dan een afspraak om Schutting Expert’s buiten-showroom te bezoeken, deze is op afspraak geopend van maandag tot en met zaterdag. Met hun toewijding aan gepersonaliseerde service, kun je erop vertrouwen dat ze aan jouw specifieke voorkeuren zullen voldoen

Hebt u interesse in een luxe schutting ?

Machinaal plaatsen behoort ook tot de mogelijkheden.

Taupe Houtmotief betonplaten incl. latei en paalmuts afwerking

Combinatie Wit/grijs en Antraciet Rotsmotief  betonplaten en betonpalen.

Antraciet Rotsmotief stapsgewijs in diverse hoogtematen.

Ontvang deskundig advies of vraag een offerte aan

Onze specialisten hebben weten precies hoe ze een schutting een luxe uitstraling kunnen geven. Geef de wensen van jouw project daarom aan ons door en wij voorzien je van uitgebreid advies. Bovendien zijn wij ook expert in schuttingbouw. Het plaatsen van een schutting kun je dus gerust aan ons overlaten. Stuur een e-mail naar info@schuttingexpert.nl of vraag een offerte aan. Dankzij onze jarenlange ervaring ben je verzekerd van een excellent eindresultaat!