UW OFFERTE AANVRAAG FORMULIER

Kosten van een schutting in regio Helmond

Ben je benieuwd naar de kosten van een schutting of de prijzen van het laten plaatsen van een schutting in omgeving Helmond? Voor het aanschaffen van een schutting en/of voor het laten plaatsen van een schutting vraag je bij ons eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Geef jouw wensen door en wij voorzien je van een duidelijk overzicht van de kosten van jouw gewenste schutting. Wij voeren bovendien ook grootschalige projecten uit waarbij we schuttingen plaatsen voor grote opdrachtgevers. Lees hieronder meer over de kosten van een schutting bij Schutting Expert uit Helmond.

Ontdek de kosten van jouw gewenste schutting

De kosten van een schutting zijn afhankelijk van verschillende aspecten. Het hangt er bijvoorbeeld vanaf welk type hout je kiest. Een scherm van geïmpregneerd hout is bijvoorbeeld voordeliger dan een scherm van hardhout. Een schutting van hardhout heeft namelijk een langere levensduur. Kies je voor een hout beton schutting of een schutting van enkel beton? Dan zijn de kosten van de schutting afhankelijk van de kwaliteit en de afwerking van het beton. Daarom hebben we bij Schutting Expert onderscheid gemaakt in een standaard, semi-luxe en luxe hout beton schutting. Om je te informeren over de prijzen van een specifieke schutting, en het eventueel laten plaatsen daarvan, kun je gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Geef jouw specifieke wensen door en onze specialisten gaan voor je aan de slag!

Betonschutting Nostalgie in wit/grijs. Palen antraciet met betonmuts en betonnen afdekkappen

Ontdek de kosten van jouw gewenste schutting

Geef in het vakje ‘omschrijving’ graag een uitleg geven over: het type schutting, de kleur van het beton, de lengte, de hoogte, een eventuele poort etc. Bijvoorbeeld: 12 meter hout beton schutting met haaks daarop 10 meter hout beton schutting. In de 10 meter komt een poort van 0,90 meter (3,85 meter vanuit de hoek). Indien je over een foto of afbeelding (situatieschets) beschikt kun je deze toevoegen met de knop “Bestand kiezen”. Wij sturen snel een overzicht van de kosten van de gewenste schutting.

Vraag een offerte op voor het laten plaatsen van een schutting

Je hebt een mooie en kwalitatieve schutting uitgekozen, geheel naar jouw smaak. Nu moet deze schutting nog geplaatst worden. Dit is een behoorlijke klus waar je veel tijd aan kwijt bent. Ben je daarom benieuwd naar de prijzen van het laten plaatsen van een schutting? Vraag dan gerust een offerte aan voor het laten plaatsen van jouw gewenste schutting. Sinds 2007 hebben wij al ervaring met schuttingbouw voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Wij hebben dan ook voor vele opdrachtgevers diverse grote terreinen afgerasterd, zoals bedrijfsterreinen en woonwijken. Wanneer je een groot project hebt waarvoor je een schutting wilt laten plaatsen, profiteer je van extra aantrekkelijke prijzen. Wij nodigen je daarom uit een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen waarbij je alle wensen doorgeeft met betrekking tot het plaatsen van een schutting. Wij informeren je daarna snel over de prijzen en mogelijkheden met betrekking tot het laten plaatsen van de gewenste schutting. Wil je advies ontvangen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze specialisten en mail naar info@schuttingexpert.nl.