Kies voor semi luxe schutting in regio Helmond

Kwaliteit staat voorop
Persoonlijk montage advies
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Wanneer je op zoek bent naar een stevige schutting met een luxe uitstraling biedt een semi luxe schutting uitkomst. Deze schutting is een combinatie van hout en beton. Het hout geeft een natuurlijke uitstraling waardoor het vaak goed past bij de stijl van je tuin. Het beton zorgt ervoor dat de schutting stevig is én biedt de mogelijkheid om de schutting nog meer aan te laten sluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren.

De mogelijkheden van een semi luxe schutting

Wanneer je kiest voor een hout beton schutting, heb je bij Schutting Expert uit Helmond de mogelijkheid om te kiezen voor een standaard, semi luxe of luxe schutting. Ieder type schutting omvat verschillende producteigenschappen. Door meerdere type schuttingen aan te bieden, hebben wij voor ieder budget een geschikte schutting in ons aanbod. De semi luxe schutting heeft de volgende producteigenschappen:
  • Beschikt over betonpalen en een betonnen onderplaat van 36 cm hoog voorzien van een motief (enkelzijdig of dubbelzijdig).
  • Beschikt over een houten scherm.
  • De betonkleur en houtsoort kies je naar keuze.
  • De betonelementen zijn leverbaar in vier kleuren.
  • De totale hoogte van de schutting is ± 200 centimeter boven het maaiveld.

Wil je jouw schutting tot in detail afwerken door middel van bijvoorbeeld betonmutsen en afdeklatten? Dan biedt een luxe schutting uitkomst.

Hebt u interesse in een schutting?

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in een semi luxe schutting of een van onze andere schuttingen? Vraag dan eenvoudig een offerte aan. Heb je specifieke wensen, zoals poorten? Dan is het ook mogelijk om een schutting op maat te laten maken. Wij maken graag alles mogelijk om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn! Naast het leveren van schuttingen, helpen wij je ook graag met het plaatsen van jouw project in omgeving Helmond. Stuur bij vragen gerust een e-mail naar info@schuttingexpert.nl en wij denken met je mee.