Kies voor ons hout beton schutting uit Helmond

Kwaliteit staat voorop
Persoonlijk montage advies
Goede prijs-kwaliteitverhouding

Wanneer je veel waarde hecht een de natuurlijke uitstraling van hout en tegelijkertijd een stevige schutting wilt, is een hout beton schutting de perfecte uitkomst. Met een hout beton schutting behoud je het natuurlijke karakter van je tuin, terwijl je beschikt over een zeer robuuste schutting. Bij de Schutting Expert, gelegen in Helmond, hebben wij jarenlang ervaring met het leveren en plaatsen van een hout beton schutting. Lees hieronder meer over de verschillende mogelijkheden die wij bieden.

Een hout beton schutting is op vele manieren mogelijk

Bij een hout beton schutting zijn de palen van beton en de schermen van hout. Bovendien is het mogelijk om deze schutting extra stevig te maken door middel van betonplaten. Een betonnen onderplaat zorgt ervoor dat het hout van de schermen van de schutting mooier blijft en niet gaat rotten. Het aanschaffen van betonplaten is zeker een verstandige investering. Wanneer je een dergelijke schutting wilt kopen of laten plaatsen, zijn er veel combinaties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de bovenzijde van de betonpalen, de kleur van het beton en het type scherm. Kies je bijvoorbeeld voor vuren-, grenen-, douglashout of bankirai hardhout? Daarnaast is het mogelijk om de schutting tot in detail af te werken aan de hand van betonmutsen, afdeklatten en -kappen beugellatten en het plaatsen van betonpalen in betonmorel. Kortom; bij de samenstelling van een hout beton schutting heb je ontzettend veel mogelijkheden!

Hebt u interesse in een schutting?

Laat een hout beton schutting plaatsen door ons vakkundige team

Wil je het plaatsten van een schutting uitbesteden? Geen probleem! Ons vakkundige team heeft ruime kennis en veel ervaring met het plaatsen van schuttingen. Wij plaatsen een hout beton schutting voor zowel particulieren als bedrijven in (de omgeving van) Helmond. Schutting Expert heeft al veel succesvolle, grote projecten uitgevoerd voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Naast het plaatsen van een hout beton schutting, is het uiteraard mogelijk om andere schuttingen te laten plaatsen, zoals een standaard schutting of juist een zeer luxe schutting. Heb je al een idee? Vraag dan een offerte aan. Bij vragen kun je een e-mail sturen naar info@schuttingexpert.nl. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden!