Een beton schutting in de kleur antraciet in en buiten Helmond

Kwaliteit staat voorop
Persoonlijk montage advies
Goede prijs-kwaliteitverhouding

Overweeg eens een beton schutting in de kleur antraciet wanneer je op zoek bent naar een tuinafscheiding voor jouw woning of bedrijfspand in Helmond of daarbuiten. De enthousiaste medewerkers van Schutting Expert produceren, leveren en plaatsen al sinds 2007 tuinafscheidingen in allerlei verschillende uitvoeringen. Lees verder en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Een beton schutting in de kleur antraciet heeft diverse voordelen voor jouw pand in Helmond

Het is mogelijk om bijvoorbeeld Nobifix– of douglashouten schermen te plaatsen op een betonnen onderplaat. Het voordeel van het plaatsen van een schutting met een onderplaat van beton, in bijvoorbeeld antraciet, rondom jouw pand in Helmond of daarbuiten is de levensduur. Het hout blijft mooi en het gaat houtrot tegen. Je hebt hierbij de keuze tussen verschillende kleuren en afwerkmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een witgrijze, stampgrijze, taupe of antraciet schutting. Een combinatie van kleuren is ook mogelijk.

Hebt u interesse in een schutting?

Personaliseer jouw schutting

Wil je meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van de diverse soorten tuinafscheiding die Schutting Expert aanbiedt? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@schuttingexpert.nl. We voorzien je graag van informatie over het plaatsen van een schutting van beton in de kleur antraciet rondom jouw pand in Helmond of daarbuiten. Het is ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen en te profiteren van diverse aanbiedingen.