Een beton schutting in de kleur antraciet in en buiten Helmond

Kwaliteit staat voorop
Persoonlijk montage advies
Goede prijs-kwaliteitverhouding

Overweeg eens een beton schutting in de kleur antraciet wanneer je op zoek bent naar een tuinafscheiding voor jouw woning of bedrijfspand in Helmond of daarbuiten. De enthousiaste medewerkers van Schutting Expert produceren, leveren en plaatsen al sinds 2007 tuinafscheidingen in allerlei verschillende uitvoeringen. Lees verder en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Een beton schutting in de kleur antraciet heeft diverse voordelen voor jouw pand in Helmond

Het is mogelijk om bijvoorbeeld Nobifix– of douglashouten schermen tussen betonpalen en op een betonnen onderplaat te plaatsen. Het voordeel van het plaatsen van een schutting met een onderplaat van beton, in bijvoorbeeld antraciet, rondom jouw pand in Helmond of daarbuiten is de levensduur. Het hout blijft daardoor vrij van de aarde waardoor het houtrot tegengaat. Je hebt de keuze tussen verschillende kleuren en afwerkmogelijkheden van de schutting. Denk bijvoorbeeld aan een witgrijze, stampbetongrijze, taupe of antraciet betonpalen en betonplaten. Een combinatie van kleuren is ook mogelijk.

Hebt u interesse in een schutting?

Personaliseer jouw schutting

Wil je meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van de diverse soorten tuinafscheiding die Schutting Expert aanbiedt? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@schuttingexpert.nl. of maak een afspraak in onze buitenshowroom. We voorzien je graag van informatie over het plaatsen van een schutting van beton in de kleur antraciet rondom jouw pand in Helmond of daarbuiten. Het is ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen en te profiteren van diverse aanbiedingen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.