Kies voor een schutting met poort uit ons ruime aanbod in Helmond

De degelijke schuttingen met een houten poort in een stalen frame en verstelbare scharnieren zorgt ervoor dat jouw tuin of erf in Helmond goed bereikbaar blijft. Het stalen frame van de tuinpoort die wij maken in Helmond voorkomt het kromtrekken van het hout en geeft stabiliteit aan de constructie. De poorten, leverbaar in variabele maten, zijn voorzien van hang- en sluitwerk van hoge kwaliteit. De houten poort die jij kunt laten plaatsen in jouw tuin in Helmond of ergens anders in Nederland is namelijk voorzien van RVS dag- en nachtsloten met cilinder. Onze poorten worden geplaatst in een kozijn.

Kies uit de uiteenlopende mogelijkheden van een schutting met poort uit onze werkplaats in Helmond

Wanneer je bijvoorbeeld een dubbele houten poort laat plaatsen in Helmond of ergens anders in Nederland, kies je uit diverse mogelijkheden. Hierdoor zal jouw poort perfect bij jouw schutting passen. De tuinpoort die wij maken in onze werkplaats in Helmond is verkrijgbaar in de houtsoorten grenen, douglas, en Nobifix.

  • Een enkele houten poort laten maken in Helmond en plaatsen in Nederland:

Een poort is leverbaar in Helmond en de rest van Nederland vanaf 90 centimeter breed tot en met 150 centimeter, telkens oplopend met 10 centimeter. De hoogte van een poort is 195 centimeter, inclusief het kozijn loopt dit op naar ± 205 centimeter.

  • Dubbele houten poort, gemaakt in Helmond, plaatsen aan jouw tuin in Nederland:

Een dubbele houten poort die je laat maken in Helmond geeft privacy aan jouw tuin ergens in Nederland. Dit type poort bestaat uit een combinatie van twee enkelvoudige poorten. De maximale breedte van een dubbele houten poort is 300 centimeter.

Vraag een vrijblijvende offerte voor een schutting met poort aan

Schutting Expert uit Helmond heeft ruime ervaring met het produceren en plaatsen van een tuinpoort van bijvoorbeeld douglas of een ander type hout, zoals te zien is in onze projecten. Ben jij ook geïnteresseerd in een schutting met poort die wij maken in onze werkplaats in Helmond? Vraag dan gerust een volledig vrijblijvende offerte aan. In het geval dat je nog vragen hebt, is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@schuttingexpert.nl. Onze enthousiaste medewerkers vertellen je vanuit Helmond graag meer over de mogelijkheden omtrent een tuinpoort van douglas, grenen of Nobifix.

Projectbouw