Kies voor een schutting met poort uit ons ruime aanbod in Helmond

De degelijke schutting met hout poort in een stalen frame en verstelbare scharnieren zorgt ervoor dat jouw tuin of erf in Helmond goed bereikbaar blijft. Het stalen frame rondom de tuinpoort die wij maken in Helmond voorkomt het kromtrekken van bijvoorbeeld douglas of een andere houtsoort en maakt een poort zeer stabiel. De poorten, leverbaar in variabele maten, zijn voorzien van hang- en sluitwerk van hoge kwaliteit. De houten poort die jij kunt laten plaatsen rondom jouw tuin in Helmond of ergens anders in Nederland wordt namelijk voorzien van RVS dag- en nachtsloten met cilinder. Onze poorten worden geplaatst in een kozijn.

Kies uit de uiteenlopende mogelijkheden van een schutting met poort uit onze werkplaats in Helmond

Wanneer je bijvoorbeeld een dubbele houten poort gaat laten plaatsen in Helmond of ergens anders in Nederland, kies je uit diverse mogelijkheden. Hierdoor zal jouw poort perfect bij jouw schutting passen. De tuinpoort die wij maken in onze werkplaats in Helmond is verkrijgbaar in de houtsoorten grenen, vuren, douglas, Nobifix en hardhout.

  • Een enkele houten poort laten maken in Helmond en plaatsen in Nederland:

Deze schutting met poort is leverbaar in Helmond en de rest van Nederland in de maten van 90 centimeter tot en met 150 centimeter, telkens oplopend met 10 centimeter. Een hoge houten poort van 200 centimeter laten maken in onze werkplaats in Helmond en laten plaatsen rondom jouw pand in Nederland behoort ook tot de mogelijkheden. De hoogte van een poort is 195 centimeter, inclusief kozijn loopt dit op naar 205 centimeter.

  • Dubbele houten poort, gemaakt in Helmond, plaatsen rondom jouw tuin in Nederland:

Een dubbele houten poort die je laat maken in Helmond geeft privacy aan jouw tuin ergens in Nederland. Dit type poort bestaat uit een combinatie van twee enkelvoudige poorten. De maximale breedte van een dubbele houten poort, gemaakt in onze werkplaats in Helmond, is 400 centimeter.

Vraag een vrijblijvende offerte voor een schutting met poort aan

Schutting Expert uit Helmond heeft ruime ervaring met het produceren en plaatsen van een tuinpoort van bijvoorbeeld douglas of een ander type hout, zoals te zien is in onze projecten. Ben jij ook geïnteresseerd in een schutting met poort die wij maken in onze werkplaats in Helmond? Vraag dan gerust een volledig vrijblijvende offerte aan. In het geval dat je nog vragen hebt, is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@schuttingexpert.nl. Onze enthousiaste medewerkers vertellen je vanuit Helmond graag meer over de mogelijkheden omtrent een tuinpoort van douglas.

Projectbouw