Een douglashouten schutting rondom jouw pand in Helmond of daarbuiten

Kwaliteit staat voorop
Persoonlijk montage advies
Goede prijs-kwaliteitverhouding

De enthousiaste medewerkers van Schutting Expert plaatsen graag een douglashouten schutting rondom jouw tuin in Helmond of daarbuiten. Een douglashouten schutting geeft een natuurlijke uitstraling aan jouw tuin. Wie wil dat nou niet? Wij ontwerpen en plaatsen sinds 2007 prachtige tuinafscheidingen voor zowel particulieren als bedrijven. Lees verder en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Een douglashouten schutting op maat zorgt voor privacy in en buiten Helmond

Wanneer je besluit om ons vanuit Helmond in te schakelen om een douglashouten schutting te plaatsen rondom jouw tuin in heel Nederland, heb je diverse personaliseringsmogelijkheden. Hierdoor ontwerp je eenvoudig zelf een schutting op maat, zoals je ziet in onze voltooide projecten. Je kiest uit de volgende soorten hout:

  • Grenenhout
  • Douglashout
  • Vurenhout
  • Nobifix
  • Bankirai hardhout

Vervolgens heb je nog diverse afwerkmogelijkheden, zoals de keuze tussen verschillende typen afdeklatten. Het is uiteraard ook mogelijk om een combinatie van hout en beton te kiezen. Dit zorgt voor een stevige schutting die houtrot tegengaat en hierdoor een langere levensduur heeft.

Hebt u interesse in een schutting?

Ontdek onze complete dienstverlening

Wij zijn niet enkel de aangewezen partij uit Helmond als je een nieuwe douglashouten schutting of andere tuinafscheiding wilt plaatsen in Nederland. Je laat ons bijvoorbeeld ook jouw bestaande schutting repareren in het geval van bijvoorbeeld stormschade. Heb je hier vragen over? Stel deze gerust door een e-mail te sturen naar info@schuttingexpert.nl. We voorzien je graag van aanvullende informatie.