Projectbouw

Sinds 2007 voert Schutting Expert projecten uit in schuttingbouw en heeft daarmee inmiddels een ruime kennis en ervaring opgedaan. Wij plaatsen schuttingen/erfafscheidingen voor opdrachtgevers uit o.a. het bedrijfsleven, gemeenten en gemeentelijke instellingen, woningbouwcorporaties, overheids- en onderwijsinstellingen, alsmede uit de particuliere sector in heel Nederland en België. 

Ons programma bestaat uit houten schuttingen, betonschuttingen en combinaties daarvan. Degelijke schuttingsystemen, zijn ideaal voor het afrasteren van diverse terreinen. Ze zijn sterk en duurzaam, beschermen uw eigendommen, ze zijn onderhoudsvrij en dienen tevens als geluidsscherm. Niet zelden plaatsen wij schuttingen tot wel 300 meter met een hoogte van 3 meter boven het maaiveld. Schutting Expert is daarvoor volledig uitgerust. Ook poorten tot een breedte van 4 meter, (2 x 2 mtr.) met een stalen frame behoren tot ons programma. 

Bent u op zoek naar een omheining voor een bedrijfsterrein, woonwijk, nieuwbouwwijk, schoolplein, sportcomplex, privéterrein of tuin kies dan voor een schutting van Schutting Expert.

Wij willen graag uw partner zijn. Een samenwerking wordt extra interessant voor u wanneer er aantrekkelijke prijsafspraken op groothandelsbasis kunnen worden gemaakt. Wij staan op elk  moment voor u klaar wanneer een nieuwbouwproject of een andersoortig zakelijk project voorzien dient te worden van een omheining. Wij vinden het belangrijk dat u de juiste keuze maakt, daarom geven wij u graag persoonlijk advies om uw wensen te verwezenlijken.

Vraag snel en eenvoudig een geheel vrijblijvende offerte aan.