Ga voor een luxe schutting in regio Helmond

Kwaliteit staat voorop
Persoonlijk montage advies
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Een luxe schutting maakt een tuin of een ander erfgoed helemaal af. Deze geeft net wat meer uitstraling dan een standaard schutting. Een luxe schutting is een combinatie van hout en beton. Je kan op deze manier veel variaties maken en hebt de keuze uit verschillende kleuren, motieven en afwerkingen. Bovendien is een luxe schutting van betere kwaliteit waardoor je er jarenlang plezier van hebt. Ontdek daarom snel de vele mogelijkheden van een exclusieve hout beton schutting bij Schutting Expert in Helmond.

Wij maken een luxe schutting geheel naar jouw wens

Een luxe hout beton schutting vraagt om maatwerk. Een hout beton schutting betekent een combinatie van houten schermen en stevige betonplaten en -palen waarbij je genoeg keuze hebt om de schutting een luxe uitstraling te geven. Kies bijvoorbeeld voor de natuurlijke uitstraling van douglashout of bankirai hardhout. Voor de beton onderdelen heb je de keuze uit de volgende kleuren: witgrijs, stampbetongrijs, taupe en antraciet. En dat is niet alles. Nadat je het type scherm en de betonkleur hebt gekozen, zijn er allerlei mogelijkheden om de schutting tot in detail af te werken. Een luxe schutting van Schutting Expert bestaat uit twee betonnen onderplaten, een houten schermen en een betonnen afdekkap. De hoogte van de schutting is ongeveer 195 á 200 centimeter boven het maaiveld. Wanneer je een hout beton schutting samenstelt bij ons in Helmond, ben je zeker van kwaliteit!

Hebt u interesse in een schutting?

Ontvang deskundig advies of vraag een offerte aan

Onze specialisten hebben weten precies hoe ze een schutting een luxe uitstraling kunnen geven. Geef de wensen van jouw project daarom aan ons door en wij voorzien je van uitgebreid advies. Bovendien zijn wij ook expert in schuttingbouw. Het plaatsen van een schutting kun je dus gerust aan ons overlaten. Stuur een e-mail naar info@schuttingexpert.nl of vraag een offerte aan. Dankzij onze jarenlange ervaring ben je verzekerd van een excellent eindresultaat!