Privacy met een hoge schutting in regio Helmond

Kwaliteit staat voorop
Persoonlijk montage advies
Goede prijs-kwaliteitverhouding

Een van de meest voorkomende redenen om een extra hoge schutting te kopen is privacy. Het is immers niet prettig wanneer anderen jouw tuin in kunnen kijken. Naast privacy, biedt een hoge schutting ook veiligheid. Het is voor inbrekers lastiger om je tuin in te komen waardoor de kans op inbraak sterk afneemt. Bij Schutting Expert, gelegen in Helmond, heb je verschillende opties op het gebied van een hoge schutting. Hierdoor beschik je niet alleen over privacy en veiligheid, maar heb je ook een mooie erfafscheiding die past bij jouw wensen.

Een hoge schutting kopen

Naast privacy en veiligheid, heeft een hoge schutting nog meer voordelen. In Nederland is het helaas niet altijd prachtig weer. Als het dan mooi weer is, heb je veel profijt van een hoge schutting omdat het ook de wind tegenhoudt. Schijnt de zon dan een keer en waait het hard? Dan kun je in ieder geval heerlijk beschut in de zon zitten. Daarnaast heeft een schutting ook een geluiddempende werking. Hoe hoger en dichter de schutting is, hoe minder geluidsoverlast je hebt. Houdt er wel rekening mee dat de wettelijk toegestane maximale hoogte in de achtertuin twee meter is. De hoogte van een standaard schutting is 180 cm. Wil je een hogere schutting? Dan is het raadzaam om dit eerst te overleggen met je buren.

Hebt u interesse in een schutting?

De verschillende mogelijkheden voor een hoge schutting

Bij Schutting Expert, gevestigd in Helmond, koop je schuttingen in verschillende hoogtes. Je hebt keuze uit de volgende mogelijkheden:

Voldoen bovenstaande opties niet aan jouw wensen? Dan is het ook mogelijk om een schutting op maat te laten maken. Wij denken graag met je mee.

Ontvang advies van experts over een passende hoge schutting

Wil je advies ontvangen over het kopen of plaatsen van een hoge schutting? Ons vakkundige team adviseert je graag over jouw project. Wij werken zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Voor vragen kun je gerust mailen naar info@schuttingexpert.nl. Weet je al welke schutting je wilt kopen? Vraag dan direct een offerte aan.