Neem een standaard schutting in omgeving Helmond

Kwaliteit staat voorop
Persoonlijk montage advies
Goede prijs-kwaliteitverhouding

Wij zijn je graag van dienst bij jouw zoektocht naar een standaard schutting, maar ook wanneer je op zoek bent naar een semi luxe, luxe of blokhutprofiel schutting heb je bij Schutting Expert in Helmond voldoende keuze. Schuttingen koop je bij ons in allerlei uitvoeringen. Hierdoor vind je gegarandeerd een schutting die past bij de stijl van jouw tuin. Dankzij de vele verschillende materialen, motieven en kleuren waaruit je bij ons kunt kiezen, heb je voldoende keuze om de ideale standaard schutting samen te stellen!

De mogelijkheden van een standaard schutting

Bij Schutting Expert wordt er onderscheid gemaakt in houten schuttingen, hout beton schuttingen en betonnen schuttingen. Een standaard schutting die je bij ons aanschaft valt onder de categorie hout beton schuttingen en heeft de volgende producteigenschappen:

  • Beschikt over betonpalen en een betonnen onderplaat van 26 centimeter hoog. Deze onderplaat gaat ± 10 centimeter de grond in.
  • Beschikt over een houten scherm van 180 centimeter hoog.
  • De betonkleur en houtsoort kies je naar keuze.
  • De totale hoogte van de schutting is ± 195 centimeter boven het maaiveld.

Wil je meer mogelijkheden dan die van bovenstaande standaard schutting? Bekijk dan de mogelijkheden van onze semi luxe en luxe schuttingen. Hierbij heb je meer mogelijkheden op het gebied van betonnen onderplaten en afwerkmogelijkheden zoals betonmutsen, afdeklatten en dergelijke.

Hebt u interesse in een schutting?

Ontdek hoe wij je van dienst kunnen zijn

Weet je niet precies hoe je jouw standaard schutting wilt samenstellen of wil je je uitgebreid laten informeren over alle mogelijkheden die wij bieden op het gebied van tuinafscheidingen? Vraag dan gerust om deskundig advies over een standaard schutting van onze experts uit Helmond of maak een afspraak om onze buitenshowroom te bezoeken. Naast het leveren van schuttingen, plaatsen wij ook schuttingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij hebben al veel succesvolle projecten afgerond op het gebied van schuttingbouw. Vraag bij interesse een offerte aan of mail naar info@schuttingexpert.nl voor meer informatie. Wij helpen je graag!