Semi-luxe schutting

Kwaliteit staat voorop
Persoonlijk montage advies
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Home » Schuttingen » Semi-luxe schutting

Een Semi-luxe schutting maakt een tuin of een ander erfgoed helemaal af. Deze geeft net wat meer uitstraling dan een standaard schutting. Een semi-luxe schutting is een combinatie van hout en beton. Ook heb je de keuze uit verschillende houtsoorten, bewerkingen, motieven en afwerkingen.

Je kan op deze manier veel variaties maken: “horizontaal, verticaal, meer of minder planken in een scherm verwerkt, (wat weer betrekking heeft op de privacy) tot en met de afwerking aan de bovenzijde van de betonpalen”.   Ontdek snel de vele mogelijkheden van een exclusieve hout beton schutting bij Schutting Expert in Helmond.

Wij maken een schutting geheel naar jouw wens

Een semi-luxe hout beton schutting vraagt om maatwerk. Een hout beton schutting betekent een combinatie van houten schermen en stevige betonplaten en -palen waarbij je genoeg keuze hebt om de schutting een luxe uitstraling te geven. Kies bijvoorbeeld voor de natuurlijke uitstraling van douglashout of bankirai hardhout. Voor de beton onderdelen heb je de keuze uit de volgende kleuren: witgrijs, stampbetongrijs, taupe en antraciet. En dat is niet alles. Nadat je het type scherm en de betonkleur hebt gekozen, zijn er allerlei mogelijkheden om de schutting tot in detail af te werken. Een semi-luxe schutting van Schutting Expert bestaat uit een betonnen onderplaat (waarbij je de keuze hebt uit wel 10 verschillende motieven), een houten schermen en optioneel een betonnen afdekkap. De hoogte van de schutting is ongeveer 195 á 200 centimeter boven het maaiveld. Wanneer je een hout beton schutting samenstelt bij ons in Helmond, ben je zeker van kwaliteit!

Hebt u interesse in een schutting?

Grenenhout

Vurenhout

Douglashout

Nobifix

Ontvang deskundig advies of vraag een offerte aan

Onze specialisten hebben weten precies hoe ze een schutting een luxe uitstraling kunnen geven. Geef de wensen van jouw project daarom aan ons door en wij voorzien je van uitgebreid advies. Bovendien zijn wij ook expert in schuttingbouw. Het plaatsen van een schutting kun je dus gerust aan ons overlaten. Stuur een e-mail naar info@schuttingexpert.nl of vraag een offerte aan. Dankzij onze jarenlange ervaring ben je verzekerd van een excellent eindresultaat!