Een beton schutting laten plaatsen in regio Helmond

Kwaliteit staat voorop
Persoonlijk montage advies
Goede prijs-kwaliteitverhouding

Overweeg je om een beton schutting te kopen en eventueel te laten plaatsen? Bij Schutting Expert, gelegen in Helmond, heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment en heb je vele mogelijkheden op het gebied van bepaalde schutting elementen. Zo stel je een beton schutting geheel naar jouw wens samen. Het plaatsen van een beton schutting laat je gerust over aan een van onze vakkundige bouwteams. Wij zijn sinds 2007 dé expert op het gebied van kwalitatieve beton schuttingen in Helmond en omgeving en zowel particuliere klanten als zakelijke klanten kunnen een beton schutting kopen en laten plaatsen! 

De voordelen van een beton schutting plaatsen

Ben je op zoek naar een stevige omheining, maar wil je een onderhoudsarme en privacy biedende schutting die tevens gunstiger in prijs ligt dan een gemetselde muur? Dan bieden onze schuttingen uitkomst. Beton schuttingen bestaan volledig uit beton waardoor deze net zo stevig, of misschien wel steviger zijn, als gemetselde muren. Het voordeel van het kopen van beton schuttingen is dat je de keuze hebt uit allerlei kleuren en motieven. Zo kun je een beton schutting (laten) plaatsen die perfect aansluit bij de stijl van jouw woning en/of tuin. Enkele voorbeelden van betonmotieven zijn hout, romeins, klassieke steen of nostalgisch. De keuze is aan jou! Daarnaast zijn er nog tal van mogelijkheden om de beton schutting die je gaat kopen tot in detail af te werken. Denk bijvoorbeeld aan een afdekkap of een betonmuts. De hoogtes van onze beton schuttingen variëren van 65 tot en met 300 centimeter,  boven het maaiveld wel te verstaan. Beton schuttingen lenen zich daarnaast ook perfect voor lage omheiningen. Bovendien hoeft er in tegenstelling tot bij een gemetselde muur, geen fundering aangelegd te worden. Hierdoor bespaar je veel kosten en tijd bij het kopen en plaatsen van een beton schutting. 

Hebt u interesse in een schutting?

Vraag uitgebreid advies aan onze vakmensen

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welke schutting je het beste kunt kopen. Ben je toch meer op zoek naar een natuurlijke uitstraling? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een hout beton schutting. Geef jouw wensen door en wij nemen de tijd om je te adviseren. Weet je al welke beton schutting je bij ons in Helmond wilt kopen en heb je vragen over het plaatsen van deze schuttingen? Ook dan staan onze vakmensen voor je klaar! Vraag een offerte aan of stuur een e-mail naar info@schuttingexpert.nl.