Stormschade aan je schutting

Kwaliteit staat voorop
Persoonlijk montage advies
Goede prijs-kwaliteitverhouding

Stormschade aan jouw schutting is een vervelende zaak. Is jouw schutting omgewaaid, zijn de schermen beschadigd of zijn de palen afgebroken? Geen paniek. Onze vakmensen zijn snel ter plaatse om jouw schutting te repareren of indien nodig geheel of gedeeltelijk te vervangen. Schutting Expert heeft veel kennis en ervaring in het herstellen of vervangen van schuttingen. Wij ontvangen vaak meldingen van stormschade en aanvragen voor reparatie of het plaatsen van een nieuwe schutting na een hevige storm in de buurt van Helmond. 

Stormschade aan jouw schutting herstellen

Wanneer je stormschade hebt aan jouw schutting is het mogelijk om de schade zelf te herstellen, tenminste als je handig bent. Nieuwe materialen die je hiervoor moet aanschaffen, bestel je eenvoudig bij ons. Wij werken op grote schaal waardoor wij veel schuttingen en bevestigingsmaterialen op voorraad hebben. Ben je zelf niet handig of is de stormschade aan de schutting te groot om zelf te herstellen? Dan komen onze vakmensen graag bij je langs om te overleggen en de schade op te nemen. Het sturen van enkele foto’s is daarbij al vaak een adequate oplossing. Wij zijn je snel van dienst en herstellen de stormschade aan de schutting, zodat jouw terrein weer een veilige omgeving wordt met privacy.

Hebt u interesse in een schutting?

Vul ons contactformulier in

Wist je dat je in de meeste gevallen verzekerd bent voor stormschade aan een schutting via jouw inboedel- of opstalverzekering? Informeer bij jouw verzekering en vul ons contactformulier in zodat wij de schutting zo snel mogelijk kunnen herstellen. Voeg foto’s toe van de schade zodat wij een idee krijgen van de omvang van de schade. Is stormschade aan de schutting zo groot dat je overweegt om een nieuwe schutting te kopen of te laten plaatsen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Wij voorzien je graag van een passend advies! Vraag een offerte aan voor jouw project of stuur een e-mail naar info@schuttingexpert.nl.